23. elokuuta 2010

Enää reilut viisi viikkoa lähtöön!

Tänään on sitten lasten rokotusten vuoro :/ mukaan on varattu rusinoita ja palat suklaata, jotta voivat muksut niitä napsia samalla. Glukoosi kerta vähentää kipuaistimusta, toivottavasti temppu kans toimii!

Nyt on myös meno- ja paluulennot maksettu ja näin ollen tarkaksi lähtöpäiväksi on tullu 1. lokakuuta. Kaikkein huvittavinta tässä aikataulussa on se, että Kiinassa on lokakuun ensimmäinen viikko kansallinen lomaviikko, joten meilläkin on sitten extralomaviikko :) Saadaanpahan rauhassa tutustua alueeseen ja levätä lentojen jäliltä, ennen kuin miehen pitää töihin lähteä. Jospa ehdittäis vaikka käymään Shanghaissa Maailman näyttelyssä tuolloin ekalla viikolla.

Ensimmäinen viikko vietetään hotellissa ja sitten olisi katsastettavana pari asuntoa. Toivottavasti joku asunnoista sitten olisi sopiva, niin ei tulisi noita hotelliviikkoja montaa ja saataisiin sitten asettua Kiinan kotiin.

4 kommenttia:

  1. Kannatta varautua, että lomaviikolla voi expossa olla vielä tavallista enemmän ruuhkaa :) Mutta ihan mielenkiintoinen paikka käydä. Kiinan paviljonkiin täytynee ihan aamusta asti jonottaa, että pääsee. Itse en tiennyt, enkä edelleen tiedä tarkkaan, miten asia toimii, joten harmitti suuresti kun en sisälle päässyt.

    Minkäslaista asuntoa etsitte?

    VastaaPoista
  2. Se voi olla tosiaan aika ruuhkainen paikka tuolla viikolla :) mutta olisi vaan niin hienoa nähdä moinen!

    Etsinnässä on downtownista kalustettu asunto, josta löytyy muutama makuuhuone ja keittiö hyvin varustein. Asunnonvälittäjämme on ahkeroinut lyhyellä varoitusajalla ja löytänyt pari vaihtoehtoa, joita pääsemme sitten tarkastamaan :)

    Onkos siellä vielä suhkot lämmintä?

    VastaaPoista
  3. Aloin heti lukijaksi. Mielenkiintoista seurata teidän matkaa. Melkoinen muutos normiarkeen teillä edessä=)

    Satu

    VastaaPoista
  4. Juu on kyllä iso muutos tavalliseen arkeen :) toivottavasti tulee hyvä kokemus :)
    Minäki taidan katastaa sinun blogin ja alkaa lukijaksi!

    VastaaPoista