17. elokuuta 2010

Hommat käynnissä

No niin, nyt on käyty ottamassa passi- ja viisumikuvat meistä kaikista. Nuorempi muksuista yritti hymyilyksi vetää kuvaukset, vaikka pitäisi olla vakavana. Ei kai kukaan puolitoistavuotias moista ymmärrä :). Esikoisen kohalla oli vähän haastetta saada kuvat otettua, mutta onneksi ne loppujen lopuksi onnistuivat. Tai siis, enhän minä ole vielä satavarma onnistuivatko, ennen kuin on passia hakemassa. Onneksi ne kuvaamossa tietää, mitkä on hyväksyttäviä kuvia ja mitkä ei.

Huomenna rokotukset alkavat minun osalta. Saan suojan A- ja B-hepatiittia, Japanin aivotautia ja Rabiesta vastaan. Sitten vielä pitäisi hakea Lavantautia vastaan yksi piikki. Melekosia rokotteita joutuu ottamaan, mutta ei auta kauhistella!

Ja tänään on myös lennot varattu ja asuntoasioita selvitelty. On lähtenyt iso pyörä käyntiin! Onneksi!

3 kommenttia:

  1. moi!
    taidan ryhtyä lukijaksi, kiinnostaa kuulla miten teidän perheen arki alkaa siellä rullaamaan :)
    olen itse asunut kiinassa, shanghaissa, mutta se oli aikaa ennen miestä ja lasta ;) pari vuotta sitten. kiina on ihana maa, toivottavasti nautitte. itsellä on myös haaveena asua jossain vaiheessa pidempi pätkä shanghaissa perheen kanssa, mutta vietnam taitaa olla todennäköisempi vaihtoehto kuitenkin ainakin ensin, koska mies on sieltä kotoisin eli pojan toiset isovanhemmat ja muu suku on siellä.

    saako udella että minkä takia kiinaan lähdette?

    VastaaPoista
  2. Hei Shandy!

    Kiva saada uusia lukijoita :)

    Hangzhouhun ei ole pitkä matka Shanghaista, junalla reilu tunnin ajo. Tullaan varmasti käymään Shanghaissa matkan aikana. Ihana kuulla positiivisia kommentteja Kiinasta :)

    Mieheni lähtee työn puolesta 4kk:n reissuun sinne ja minä ja lapset lähdemme mukaan. Mieheni on käynyt reilun viikon reissuilla Shanghaissa ja Shutshoussa, mutta minulle Kiina on uusi paikka. Hienoa päästä kokemaan tällainen reissu, hieman jännittää, että miten kaikki sujuu kahden pienen lapsen kanssa.

    Toivottavasti te pääsette Vietnamiin!

    VastaaPoista
  3. moi, itse asiassa olen käynty hangzhoussa, en muistanut mainita tohon edelliseen :) se on kanssa kiva paikka, tosi erilainen kun vertaa esim. shanghaihin. kannattaa tosiaan käydä shanghaissa, itse ainakin tykkkään siitä kovasti.

    tsemppiä reissuun, on varmaan haasteellista lasten kanssa (veikkaan että se saavat siellä paljon "ihailijoita" ;), mutta eiköhän se siitä. avoimin mielin!

    VastaaPoista