15. elokuuta 2010

Mietintää!

Päässä pyörii paljon kaikenlaista, mitä matkaa varten täytyis alkaa tekemään. Mietin tuossa, että olisi varmaan parempi alkaa kirjoittamaan paperille ylös, mitä mieleen juolahtaa. Ei sitten kaikki muistuisi mieleen viime tingassa. Onneksi ensi viikolla alkaa ne rokottamiset ja sitten pitäisi käydä passi- ja viisumikuvat otattamassa. Se touhu vaatiikin kuvaajalta pitkää pinnaa ;). Voi olla aika haastavaa saada onnistuneet kuvat meijän tenavista.

Aikaa lähtöön on enää kuusi viikkoa, joten voi kohta pukata kiirettä ja ehkä hitusen stressiä! Eiköhän se kuuluu asiaan.

Toivottavasti ensiviikon pyörähtäessä käyntiin, asiat alkaa selkiintymään mm. lentojen ja asumisen suhteen, olisi sitten vähän vähemmän mietittävää :).

3 kommenttia:

  1. Hei! En ole itse vielä käynyt Hangzhoussa, mutta toivottavasti viihdytte! Jään mielenkiinnolla seuraaman blogiasi, sillä asun itse Guangzhoussa.

    VastaaPoista
  2. Hei Sara! Kiva saada lukijoita :) Minä en ole koskaan käynyt Kiinassa. Mieheni on käynyt pari kertaa lyhyillä työmatkoilla Kiinassa. Mielenkiintoista lähteä sinne koko perheen voimin. Kuinka kauas Guangzhou tulee Hangzhousta?

    VastaaPoista
  3. Guangzhou on lähellä Hong Kongia, kilometreistä en osaa sanoa. Shanghaihin pääsee junalla 15 tunnissa ja käsittääkseni sieltä mene Hangzhouhun vain tunti tai kaksi. Olen kuullut, että Hangzhou on kaunis paikka. Toivottavasti vaikka ensi vuonna pääsisin siellä vierailemaan.

    VastaaPoista