19. syyskuuta 2010

Asunto asiat jo vähän paremmalla mallilla

No nyt alkaa näyttämään siltä, ettei meidän tarvitse viipyä hotellissa kovinkaan kauaa! Nyt olisi tiedossa yksi ihan hyvältä vaikuttava asunto. Miehen työpaikalle menee pyörällä noin vartti, toki riippuu kuinka kovaa polkee ;) se on plussaa, ettei matkoihin kulu kovin paljoa aikaa. Plussaa on myös vartioitu ja aidattu asuinalue sekä lasten leikkipaikka/alue. Siellä varmaan viihdyttäis, toivon mukaan.

Tulevana keskiviikkona on lasten viimeiset rokotukset, onneksi! Äidin sydäntä alkaa raastamaan, kun lääkäritalon nurkka alkaa näkyä... on ollut edelliset rokotuskerrat ihan kaameaa puuhaa! Toivottavasti ei lapset tule pahemmin kipeäksi, kun tänä iltana meni pojan röörit ihan tukkoon yks kaks. Kuumetta ei ainakaan tarttis olla tuolloin keskiviikkona, ettei rokotukset jää saamatta. Laitoin illalla lasten makuuhuoneeseen runsaasti valkosipulinkynsiä, siinä toivossa, että vanhat tavat tepsisi :)

Nyt minä sain päivitettyä ainaskin jotain tänne, ettei lukijat turhaudu tällaiseen tylsyyteen ;) Nyt vain ei vielä ole paljoa päivitettävää Kiinan reissun suhteen. Jospas sitten tulisi enemmän tekstiä sekä niitä kuvia kunnes olemme määränpäässämme! En nyt viitsi laitella kuvia passeista ja lentolipuista ;)

Nyt lähden katsomaan Tanssii tähtien kanssa. Hyvällä omalla tunnolla voin mennä sohvan nurkkaan pötköttelee tunnin lenkin jälkeen.

Heipsan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti