27. syyskuuta 2010

Viimeisiä päiviä Suomessa!


Kiinan kodin parveke.


Olohuone ja ruokailutila.


Yksi kolmesta makuuhuoneesta.


Toinen kylpyhuoneesta.


Keittiö, vähän pienempi mitä kotona totuttu, mutta eiköhän tuolla kokkaukset onnistu.

Nyt on enää neljä yötä jäljellä lähtöön! Meinaa olla maha vähän sekaisin jännityksestä. Tänään olisi lasten viimeiset rokotteet haettavana ennen lähtöä, huh! Onpahan sitten sekin rääkki ohi ainakin vähäksi aikaa. Pakkauspuuhiakin pitäisi varmaan alkaa tekemään. Vaikea aloittaa pakkaamaan, kun ei oikein tiedä mistä päästä alottaisi ja kun niin monia asioita tarvitsee viime metreille asti.

Yritän ladata nyt ensimmäistä kertaa kuvia tänne blogiin meidän tulevasta Kiinan kodista! Saa nähdä tuleeko kuvat näkyviin ;) Tulivathan nuo, onnistuin painamaan ihan oikeita nappuloita!

5 kommenttia:

  1. Todella hienon nakoinen! Omaan luukkuuni verrattuna oikein luksuskamppa, mutta meita asuukin taalla vain kaksi :) Uskon, etta viihdytte uudessa kodissanne hyvin. Mielenkiintoista jatkossa lukea paivityksia taalta Kiinasta kasin.

    VastaaPoista
  2. Näyttää kyllä hienolta. Jokunen asunto taitaa olla tuon teidän uuden kodin ympärillä, noista vastapäisistä päätellen=)

    Onko siellä muuten minkälaiset ilmat kun meette sinne?

    VastaaPoista
  3. Tuo asunto oli kyllä parhaimman näköinen ja aika uusi! Samasta talosta löytyy kuntosali ja uima-allas, luksusta :)

    Juu siellä taitaa asua muutama muukin ihminen ;)

    Tietääkseni nyt lokakuussa olisi vielä suomalaiselle ihan kivan lämmintä, noin 20 astetta. Juuri kun täällä saa alkaa talvikamppeita etsimään, niin me livahdamme kylmää pakoon!

    VastaaPoista
  4. WAUDE! Ompahan vaan siisti, oon kade!!

    VastaaPoista