29. syyskuuta 2010

Hei, hei Suomi!

Kahden vuorokauden päästä kone on toivon mukaan kohta nousemassa ilmaan Oulunsalon lentokentältä. Sieltä kautta Helsinkiin, josta lento Shanghaihin ja sieltä autokyydillä Hangzhouhun. Noin 17 tuntia menee siitä kun kotoa taksilla lähtään ja perille päästään hotelliin. Tuo 17 tuntia menee vain, jos liikenne pysyy aikataulussa... Toivotaan parasta, ettei lennot olisi pahemmin myöhässä!

Eilen kävi veli ja sisko perheineen meillä kyläilemässä. Pitihän siinä itkut tirauttaa, kun lähtivät koteihinsa :( Ikävä tulee niin monia! Serkkuni sanoi kivasti, että on hienoa, kun voi ikävöidä jotakuta. Näinhän se toki on, tietää, että ympärillä on paljon tosi tärkeitä ja rakkaita ihmisiä! Eiköhän se 4kk mene suhkot reippaalla tohinalla uutta ihmetellessä. Sekä Suomesta on tulossa sukulaisia ja ystävä neljään eri otteeseen :) et aika menee varmasti siivillä! Kaikki ovat jo lentonsa ostaneet, joten mikään ei ole jäänyt puheiden varaan. Ihanaa, kun sitten saa Suomesta vieraita!

Tämä taitaa olla nyt viimeinen päivitykseni Suomesta. On aika kiirettä viimeisten asioiden kanssa. Sekä pakkaamista on suoritettu 0%, joten hommaa piisaa :/ nooh, eiköhän sitä vielä ehdi! En yleensä jätä näin myöhään mitään asioita hoidettavaksi. Nyt on vaan vaikeaa pakata, kun kaikkea vielä tarvitsee käyttää ja sitten on helpompi viimeisenä iltana kaikki laittaa sängyn päälle ja siitä laukkuihin. Tänään on kuitenki lasten kanssa siivottu kotia, jotta olisi mukava palata takaisin.

Nyt sitten seuraavat kuulumiset Kiinasta! Heipsan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti